top of page
roda de ter.jpg

Data: 8 de Juny de 2024 (s’allargarà segur)

Hora: 9:00h (perquè dormiu fins tard)

Ubicació: Roda de Ter i a Masies també.

Modalitat: Backyard Ultra Trail (al nostre aire, poques normes)

Recorregut: 4 circuits diferents d’uns 6,7km (desnivell positiu ja us ho trobareu)

Inscripció: Gratuita (0€) Perquè si, som així de burrus. 1a edició.

Projecte Social Benèfic: Qui ho consideri podrà aportar a l’Associació Osona Contra el Càncer.

  • Instagram

Benvinguts al nostre pati de casa

#TuPosesLaMeta  #UnaVolta+ #BuscaElTeuLimit

La teva pròxima aventura comença a les portes de casa, la casa d’en Lazarus Fake. No fa falta viatjar gaire lluny, fer grans plans, ni demanar vacances a la feina.. o si, només necessites 1 o 2 dies o 5.. qui sap. El què està clar que necessitaràs serà la companyia de bons amics i moltes ganes de deixar-te portar!

Una Backyard Ultra, perquè ens entenguem, es una prova/cursa de muntanya o de Trail, com en diuen a casa del meu parent Lazarus Lake per allà a les Amèriques, de semi-autosuficiència on disposes d’1 hora per completar la volta sencera al circuit, amb inici i arribada al mateix lloc. A cada hora en punt hi haurà una nova sortida, i així successivament fins que quedi 1 sol corredor.

Aquí que som més espavilats que els de EEUU i ens agrada la marxa, estàvem avorrits de voltar i voltar pel mateix camí. Així que el bo d’en Laz Fake va decidir no seguir les normes i crear 4 circuits marcats plens de sorpreses i peculiaritats que fan d’aquesta Backyard, una Backyard diferent, popular, divertida i sobretot única. Cada hora es realitzarà un circuit diferent.

Pels que no estigueu familiaritzats encara en aquest format de trail, cal dir-vos que qui no arribi dins el temps d’1 hora quedarà eliminat, també és possible que decidiu abandonar degut a que ja no podeu més. A mesura que avancin les hores caureu com mosques, però no us preocupeu, aquí us donem una segona oportunitat, cadascú disposarà d’una vida extra (1UP) que podrà gastar quan convingui. A nosaltres, els de màrqueting, ens ha xivat en Fake que el moment idoni per gastar la vida serà a l’hora de dinar, on cuinarem una fideuà popular per tothom shtttt, tot seguit feu una migdiada i a seguir amb l’aventura.

A l’inic de cada volta us tornareu a reagrupar i acabaràs parlant amb gent molt diversa amb qui entaularàs amistat. Atreveix-te a participar en una ultra sense haver de marxar 100km enllà i on a cada hora podràs tornar a veure al teu assistent, amics o familiars que et carregaran d’energia. Supera la teva barrera de distància en kms. Lluita contra tu mateix, busca on és el teu límit, corre amb la ment i no amb les cames.

Volem que respongueu rebentant el nombre d’inscrits perquè sigui una festa! Però sobretot, sobretot, SOMRIU!

 

EXEMPLE

No t’has enterat de com funciona això? Ara et quedarà clar:

Sortida circuit nº1 a les 9:00h i faig la primera volta en 45min. Genial, ets un màquina, et sobren 15min. Ara a descansar, menjar, beure.. fins que siguin les 10:00h on s’iniciarà la segona volta al circuit nº2 i potser arribes a les 11:01h, quina pena, per 1 minutet estàs eliminat.. espera! Que aquí no seguim normes, gasta la vida extra que tens (1UP) i continua corrent amb dorsal. A mesura que avancin les voltes i les hores, anirem afegint salsa perquè no us avorriu. (de moment els al·licients son sorpresa)

ASSISTENT DEL CORREDOR

Aquesta vegada tu també “competeixes” no s’hi val només a reomplir els bidons d’aigua del teu runner o preparar-li el menjar, ja se sap que tu també ets part del seu equip vital i els seus mèrits també son teus.. Però aquí volem que el temps d’espera no se’t faci etern. En Lazarus Fake ha ideat una prova que et farà suar de valent. (repic de tambors) Pujada Al Pal Greixòs! El km vertical més dur del món, 1 metre de distància i 6m de desnivell positiu. Vine ben equipat i agafa roba esportiva, si aconsegueixes arribar al cap de munt t’espera un bon embotit de calité penjant. Quantes més vegades hi arribis menys gastaràs a la compra del super i més punts sumaràs a la classificació dels assistents.

PD: no volem que gasteu en detergent, us facilitarem un mono de la mili perquè no us taqueu. 

 

osona-contra-el-cancer-slider-2048x1092.jpg
slidari

PROJECTE SOCIAL BENÈFIC

Des de el caparró que ha ideat tot aquest tinglado, volia que això tingues un sentit que anés més enllà de fomentar un estil de vida saludable, practicar esport o passar una jornada divertida. Es vol conscienciar o recordar que no tot son flors i violes i rere les persones que coneixem sempre hi ha històries que no son agradables, una d’elles és el càncer, que toca a la majoria de famílies, a vegades més d’aprop i a vegades una mica més enllà. Per tan no hi ha millor manera d’inaugurar aquesta primera edició que parar un minuts a reflexionar i intentar ajudar en la mesura que es pugui. Hi ha diverses formes de col·laborar, us informarem de com podeu fer-ho, ja sigui econòmicament o d’altre maneres. Si us hem fet reflexionar uns instants, ja haurà valgut la pena. 

Image by Adrien Olichon
programa

Programa (Provisional, a mesura que es confirmin les activitats les anirem afegint al programa.)

*Hi haurà servei de bar durant tot el cap de setmana*

Dissabte 8 juny 
 9:00h

SORTIDA!

Dissabte 8 juny 
 10:30h

Prèvia de la “Pujada Al Pal Greixòs” (Podreu testar-lo)

Divendres 7 juny
17:00h - 19:00h

Retirada de dorsals i preparació d'espais

Dissabte 8 juny 
07:30h - 8:30h

Entrega de dorsals

Dissabte 8 juny 
 8:30h - 8:45h 

Últimes indicacions per micro

Divendres 7 juny
19:30h - 20:00h

Briefing (reunió informativa)

Divendres 7 juny
22:00h

Tots dormir, collons! 

Dissabte 8 juny 
 10:30h

Competició pels assistents de la “Pujada Al Pal Greixòs”.

Dissabte 8 juny 
 14:00h

Fideuà popular per tothom

Dissabte 8 juny 
 20:00h

Sopar a la fresca (graelles enceses  perquè us cuineu el que vulgueu que us porteu de casa ) 😇

Diumenge 9 juny 
 09:00h

Veurem si hi arribem o que fem..

Com arribar:

Plaça del Bonamic, CP 08510
Roda de Ter, Barcelona

Vistes-Montseny-Esquerda_slider_big.jpg
240307_TRAILCAT200__Toni Grases_0248.jpg
  • Instagram

Si tens dubtes, contacta'm!

Lazarus Fake

Whatsapp 605 49 37 80

Inscripció

inscripcions

Gràcies

bottom of page